PARMAN GASTRONOMISTEN TUOTTEIDEN
(ITALIA)

Parmigiano Reggiano Juusto - Culatello di Zibello Felino salami - Coppa di Parma - Fiocchetto di prosciutto -Viinit


PARMANKINKKU

 

Parmankinkku ParmankinkkuNäkö, kuulo, haju, kosketus ja maku. Parmankinkku valtaa kaikki tuntemukset.
Makunystyröiden nautinto on lopputulos aistillisten nautintojen riemuvoitosta...
Elintarvikemuodit menevät ohi mutta perinne jää jäljelle. Elintarvikekaaoksen edessä jota elämme ja joka lisääntyy nimettömien lähteiden ehdotusten ja kyseenalaisen maun mukana, aiheuttavat ravitsemuksellista epävarmuutta ja ennenkaikkea niillä ei ole kulttuurillisia juuria.
Parmankinkku on italialaisen keittiön perusruoka.
Tämä taataan erityisen yhteenliittymän (Consorzio del Prosciutto di Parma) kautta, joka suojelee ja valvoo tuotantoa ja laatua, Parmankinkku takaa kaikille kannattajilleen (alkaen kokemattomasta kokista arvokkaimman ravintolan keittiömestariin) varman menestyksen.

Tiedämme kaikki että Parmankinkku on jotakin erikoista:
aito elintarvike, ravitsemuksellisesti tasapainoinen
• keskimääräinen energia-arvo 100 gr.:325 K. vastaa kaloreista 1333 KJ
• keskimääräinen energia-arvo 100gr.:
• proteiinit= 27,00 gr.
• rasvat = 23,00gr.
hiilihydraatit = 0,00 gr., makea ja maukas samaan aikaan (osaavan suolauksen ja kypsyttämisen ansiota), se on omiaan erilaisissa ehdotuksissa ja valmisteissa, yksinkertaisesta ja nopeasta voileivästä iltapäivän puolivälissä, tarkoin valmistettuihin ja hienostuneisiin ruokiin.

Parmankinkun

 

 

 

 

Parmankinkun

OMINAISUUDET

odellinen Parmankinkku on kypsytetty vähintään 14/18 kuukautta; viipale, ei ohut eikä paksu, näyttää vaaleanpunaiselta vähärasvaisessa ja valkoiselta rasvaisessa osassa (huomio: Parmankinkun rasvaa ei tulee poistaa, voidaan sanoa että nautimme mausta täysin kun maistamme kinkun kaikkia osia, muistamalla että se sisältää ei tyydyttyneitä rasvoja, joten se ei suosi kolesterolin muodostumista).

Parmankinkku on " HYVÄÄ SYÖTÄVÄÄ" (Kaikkien näkökulmien kannalta!): tämä on päätepisteemme ja toivotamme teidän “alkua”…


 
Parmankinkku
 


gastronomia parma

Home

info@parmaitaly.comProduced by ParmaItaly